Vær forberedt – unngå startproblemer i kulden

De fleste har opplevd det…

Ingenting er kjedeligere enn å sitte i bilen tidlig om morgenen, klar til å dra på jobb, men bilen vil ikke starte. Eller kanskje du har vært på hytta i helga, bilen er fullstappet med unger, hunder, ski og en haug med bagasje. Det er -15 på gradestokken og så gir bilen kun fra seg noen sørgelige klunk når du vrir på nøkkelen….. da er det kjipt å måtte stå å vente på at Viking skal komme og få start på bilen.
Hvis du da har en startbooster liggende, slipper du gretne, kalde unger!

STARTBOOSTER TIL DITT FORMÅL

Startboosterne vi selger mest til hjemmebruk er Noco sine Lithium boostere. Disse er små og hendige, trenger lite vedlikehold da de har lite selvutlading, men de trenger å lades opp etter bruk og en gang i ny og ne for å sikre lang levetid.

  • Du sjekker lett hvor mye strøm som er igjen på dem med et tastetrykk.
  • De er sprutsikre og støvtette med en IP65 innkapsling.
  • De er beskyttet mot feilkobling og har LED lys for sikker montering i mørket.
  • De har i tillegg USB utgang for lading av mobiler og nettbrett.

De minste veier under 1kg og passer til å starte bensinmotorer opp til 4ltr som f.eks bil, båt, mc ATV, snøscooter. Den største på 12V er den som heter GB150 og har en starteffekt på 3000A og skal kunne starte alle bensin og dieselmotorer opp til 12ltr. Disse boosterne brukes også på bilverksteder nettopp fordi de er enkle å bruke og har veldig høy starteffekt. Noco har også en booster med 12V OG 24V på 20000A og er råskinn som kan brukes på anleggsmaskiner og andre 24V kjøretøyer.

Sjekk utvalget av NOCO startboostere her

Vi har også proffboostere fra velkjente Lemania. Her snakker vi om den «gode gamle» typen med AGM batterier, som er større og tyngre, men som fortsatt er de som selges mest til proffmarkedet.
Blant andre redningsbiler, landbruks- og anleggsverksteder. Lemania produseres i Sveits og leverer boostere i alt fra små 12V på 1600A til store 12/24V på 6400A med trillehjul. Også disse kommer med en rekke funksjoner som alarm ved feilkobling, LED lamper som viser batteristatus, den kan brukes som memorysaver og den har kraftige klemmer og myke kabler.

I tillegg produserer Lemania en serie de kaller Procap, disse er helt batteriløse og krever 0 vedlikehold. Boosteren har en kapasitator/kondensator som lader seg opp meget hurtig og har ekstremt høy starteffekt. Lader seg opp på så lite som fra 10 sekunder til 2 minutter på kjøretøyets batteri. Via medfølgende 220V lader tar det 8 timer.

Sjekk utvalget av LEMANIA startboostere her

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.