NYHET! SKANBATT Lithium HEAT PRO «Ultra»

HEAT PRO «Ultra»

Batteriene er produsert og utviklet med tanke på bruk i Norden, og fungerer optimalt uansett temperatur og årstid.

ULTRA serien har det ypperste av teknologi, robuste og veltestede komponenter, innehar alle viktige, internasjonale sertifiseringer og er et batteri som virkelig skiller seg ut i markedet.

Hva er nytt fra PRO serien?

Intern kommunikasjon mellom batteriene i parallell- eller seriekobling

Batteriene «snakker» sammen slik at man kan samle all informasjon i en APP (CAN Bus dongle kreves i tillegg). Man trenger ikke lengre logge inn/ut av hvert batteri dersom man ønsker å sjekke status på hele batteribanken. I tillegg styres en rekke funksjoner som blant annet varmefolien i batteriene, slik at denne er samkjørt på alle batteriene i banken.

Via CAN-Bus kan man også lese av batteriets BMS på eksternt utstyr samt kommunisere med batteriladere, invertere og annet kompatibelt utstyr som benytter denne protokollen.

Oppdatert BMS – nå også til start av båtmotorer, bruk av ankervinsj og thrustere!

ULTRA – serien har fått en oppgradert BMS og celler som tåler mye større strømmengder. Dette gjør batteriet til det mest universelle lithium batteriet på markedet.

Bruker kan selv resette BMS

Skulle noe skje med BMS, så kan man på ULTRA serien selv resette denne manuelt. Dette løser potensielle problemer som kan oppstå når en BMS går i beskyttelsesmodus og f.eks stenger batteriet ned for å beskytte det.

ULTRA serien har også alle fordeler som Pro serien innehar

Integrert varmefolie for lading i minusgrader og integrert Bluetooth som gir gir deg full kontroll over batteristatus og en rekke andre viktige funksjoner via Skanbatt appen. Den nye ULTRA serien kan som tidligere parallellkobles om man ønsker bedre kapasitet. Nytt på den nye serien er at nå kan batteriene også seriekobles opp til 24V, 36V eller 48V.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.